Translation missing: da.accessibility.skip_to_text

GRATIS forsendelse ved ordrer over 499,-

The Barrel

Ambitionen

 

Vi vil gerne skabe en ny dimension i vores sortiment

Fadlagret Øl

Når vi snakker fadlagret, så mener vi lagret på træfade, der har haft et tidligere liv som smagsgivere til eksempelvis Bourbon, Rom, Tequila, Cognac, Armagnac, Whisky, Portvin, Sherry, Rødvin, Hvidvin eller måske endda Underberg

Hvordan ?

 

Vi søger ølentusiaster, som har lyst til at støtte etablering af et fadlagringsprogram, der kan supplere Humlelands “normale” portefølje. Vi har eksperimenteret med fadlagring i mindre målestok, og nu er tiden kommet til at etablere et decideret program. Vi sigter mod at have en kapacitet på ca. 10000 liter, svarende til 50 fade.

 

Hvordan kommer jeg med ?

Projektet udbydes i andele á 500 kr, og vi udbyder i alt 250 andele.

Vi skal tilpasse produktionen af øl med leverancer af fade, så der kommer til at gå en rum tid før du kan forvente at se resultatet. Du skal regne med at vi skal bruge 12-18 måneder for at komme rigtigt fra land, så vi har den bredde I programmet der gør at vi kan levere et samlet sæt.

Hvad får jeg ud af det ?

 

Hver entusiastandel giver dig 25 stk. 33 cl øl retur, med et udvalg af øl fra fadene. Vi ved ikke endnu hvilke fade vi ender med at anskaffe eller hvilke øl vi kommer til at lagre på fadene. Kun en garanti gives: Vi vil bruge vores kollektive erfaring og finde kombinationer af øl og lagringsprincipper som giver en helt unik smagsoplevelse. Der bliver store tykke sorte stouts på Bourbonfade, lyse saisons på chardonnay, samt sours på sherry eller portvin.

Der vil blive et stort release-party på Hantwerk hvor Humleland holder til, hvor vi frigiver øllet til almindeligt salg, og hvor din andel vil stå klar til dig.

Vi informerer undervejs her på hjemmesiden.

Translation missing: da.layout.drawers.close

Vær den hurtigste ved havelågen

Få nyt om de seneste øl releases og bedste tilbud direkte i din indbakke

De rigtigt gode tilbud
Ingen salg af vores produkter hvid du er under 16 år

Velkommen til Humleland

Er du over 18 år ?

Translation missing: da.general.search.label

Main menu